On a summer day - Sneak Peak

Flower Power

//FASHION// Hej med jer. I får lige lidt flere billeder fra lørdagens outfit. Det er ved at være længe siden vi har haft vores kamera ude, men det gør altså bare sådan en forskel på billeder, synes I ikke? Er så vild med min nye skjorte, et af mine køb fra Bicester Village. Har været forelsket i det print fra Gucci siden det kom ud for et par år siden. Gucci lavede en mega smuk kjole i printet, som de faktisk havde oppe i Bicester Village. Men den kostede 7000kr og det får I mig altså ikke til at betale for en sommer kjole. De penge ville jeg ikke engang betale for en brudekjole. Men skjorten er et meget smukt alternativ. Perfekt til sommer i Italien 🙂

dsc_0947dsc_0944dsc_0954dsc_0936

Affiliate: // Shirt – Gucci / Trousers – Six Ames / Sandals – Gucci / Watch – Daniel Wellington (15% off with code STYLEBYJOSEPHINE) / Jewellery – Carre / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On a summer day - Sneak Peak