Visit Bristol - The Grand Hotel by Mercury

Where I’ve been – Wedding preparations

//WEDDING// Der har været stille på bloggen i nogle dage, og faktisk ikke med vilje. Har haft 4 dejlige dage i Italien og havde alle intentioner om at blogge dernede fra, men programmet var mere end stramt, så det blev kun til opslag på Instagram. Men tænkte jeg ville fortælle lidt mere om turen som var i brylluppets tegn. Som I måske er klar over? Skal vi giftes i Italien om under 3 måneder – d. 9. juli. At planlægge et bryllup i udlandet har for os vist sig at være virkelig lige til. Vi vidste på forhånd præcis hvilket hotel vi skulle holde hele gildet på, så det var bare at tage kontakt til dem. Det meste planlægning har foregået via email og telefon, men vi var ‘desværre’ nødt til at smutte ned for at smage menuen, ikke dårligt vel? Vi ankom på hotellet kl 12 mandag middag hvor vi satte os under den smukkeste pergola lige i solen og fik skænket lækker lækker prossecco. J’s forældre var der, samt min far og hans kæreste. Efter velkomst drink gik vi rundt på alle udendørs arealer og snakkede bryllup ned til bitte små detaljer. Det var simpelthen så hyggeligt! Efter en times research og diskutering frem og tilbage om hvorvidt bryllupskagen skal serveres i haven eller ved poolen, satte vi os i restauranten. Først blev alle tre (lokale) vine skænket hvorefter kokken havde forberedt et hav af lækre retter, den ene bedre end den anden. Vi spiste i tre timer og var mætte og trætte efterfølgende. På det tidspunk var kl 17 og vi var egentlig klar til at gå hjem og beslutte os for menuen en af de efterfølgende dage. Men, sådan skulle det ikke være, for vores bryllupsarrangør på hotellet havde planlagt et møde hvor alle de små detaljer skulle planlægges, ned til aller mindste detalje. Ikke helt hvad vi orkede, men da vi to timer efter forlod hotellet var vi glade og lykkelige over alt nu er på plads. Sikke en dag, med så mange forskellige indtryk! Men det hele spiller og bliver så spændende at rejse tilbage om små 2,5 måned. Vi holder menuen helt hemmelig for alle, men kan sige så meget vi har valgt alt meget lokalt da det skal være en oplevelse for alle. Der bliver indslag som man aldrig ville se til danske eller engelske bryllupper, men sådan skal det vaere når vi vælger at holde det i Italien. Tror ikke der bliver et øje tørt til nogle af de sjove og finurlige inputs vores bryllupsarrangør har foreslået 🙂 kan simpelthen ikke vente!

TRANSLATION: Been a bit quiet on the blog for a few days now, sorry about that, but I do have a very good excuse! We’ve been in Italy over the weekend to sort out the last details for the wedding, and it turned out to be a much more packed programme than first anticipated. On Monday at noon we went to our venue and was seated outside in the sun under the pergola with a glass of cold and delicious prossecco. We then continued on a tour around the grounds of the hotel and went through all the little details, including a discussion about whether the wedding cake should be served in the lower garden or by the pool. We then continued in to the restaurant where the chef had prepared at least 20 different dishes, one more delicious than the next. I’m telling you, it was so hard to choose! We also got to taste the wines, all local and delicious! We ended the day with a long meeting deciding on all the tiny little details and 7 hours after we walked out of the hotel, tired and worn out, but with such a good feeling about our upcoming wedding in July.

img_4796 9ebb54b2-bbb2-418f-84a8-e4ef7ac7a8df d9700cd2-0001-4bac-8459-382657bd18d4 b7d3fa63-13ce-4927-ad00-12438f296173 img_4825 img_4799 b3c2a818-464f-41cc-836d-53413235c695 1555b56c-1fed-4bc5-92dd-555b75f2ce78 bfc8687d-255a-4c5d-894c-0b89fd014d4f

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visit Bristol - The Grand Hotel by Mercury