Decorate with pink - 25% off Ellos

That Green Ganni Dress

//FASHION// Kender I det at man kæber et stykke tøj og får den sensation af lykke og af at alt bare spiller når man prøver det på for første gang? Sådan havde jeg det igår med denne drøm af en (populær blogger kjole) grøn Ganni kjole. Den er bare sol skabt til mit forår 🙂 Jeg endte med at bestille den fra MeandMet som har et fantastisk udvalg af Ganni! Overvejer virkelig om jeg også skal have både kimonoen og badedragten – kunne være noget så fint! Om en uge tager vi til Italien, så tror jeg venter med at tage den i brug indtil da. Om lidt skal vi ud at kæbe vielsesringe. Vi har kigget på dem så mange gange og idag er dagen hvor vi endelig bestiller  – det bliver stort! 🙂 Xx

6388a5ac-61f0-4dbd-b52e-1e8bcea2abf3

63b85898-ca6f-4340-a218-96b66878baa7

// Dress – Here //

7 kommentarer

 • Åh den er også bare SÅ fin den kjole – jeg overvejer også på det kraftigste om den skal bestilles hjem! Hvordan er den i størrelsen? 🙂

  http://juliekbjerregaard.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det tror jeg da den skal 🙂 Den er helt normal i str. Jeg har en 36 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Åh… Selvom det er et gammelt indlæg, så er jeg vild med både kjole og plakat 🙂

  Har du købt plakaten på de Young & Legion og Honor? Og overvejer du evt. at sælge din Ganni badedragt i det grønne print? 🙂

  Mvh. Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du soed 🙂 Plakaten er nemlig koebt paa the de Young museum i San Fran 🙂

   Badedragten saelger jeg desvaerre ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej.
  Jeg ved ikke om du stadig har kjolen.
  Såfremt du har, er du interesseret i at sælge den?

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej:
  Jeg ved ikke om du stadig har kjolen. Såfremt du har, er du så interesseret i at sælge den?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er desværre solgt sidse år 🙁 men sælger kimonoen hvis det er?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decorate with pink - 25% off Ellos