Decorate with pink - 25% off Ellos

That Green Ganni Dress

//FASHION// Kender I det at man kæber et stykke tøj og får den sensation af lykke og af at alt bare spiller når man prøver det på for første gang? Sådan havde jeg det igår med denne drøm af en (populær blogger kjole) grøn Ganni kjole. Den er bare sol skabt til mit forår 🙂 Jeg endte med at bestille den fra MeandMet som har et fantastisk udvalg af Ganni! Overvejer virkelig om jeg også skal have både kimonoen og badedragten – kunne være noget så fint! Om en uge tager vi til Italien, så tror jeg venter med at tage den i brug indtil da. Om lidt skal vi ud at kæbe vielsesringe. Vi har kigget på dem så mange gange og idag er dagen hvor vi endelig bestiller  – det bliver stort! 🙂 Xx

6388a5ac-61f0-4dbd-b52e-1e8bcea2abf3

63b85898-ca6f-4340-a218-96b66878baa7

// Dress – Here //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decorate with pink - 25% off Ellos