On Trend - Tassel Earrings

Rainbow Candy Colours

//FASHION// I søndags hoppede jeg i min nye rainbow skirt fra Soaked in Luxury. Har før haft det lidt stramt med gul, alle nuancer A gul faktisk, men synes kombinationen med de andre pastel farver gør det helt godt. Outfittet viste sig at passe særdeles godt ind i mine omgivelser; vi brugte søndag morgen på at udforske Imperia som er en smuk havneby fyldt med pastelfarvede huse. Om eftermiddagen besøgte min far i hand nye italienske hus, hvilket var så skønt! Føler mig ret priviligeret over begge mine forældre har huse i Italien, begge indenfor et times kørsel fra hinanden – I kan nok gætte vi aldrig har problemer med ferie destinationer 😉 Dagen idag har været yderst speciel, sådan lidt af en milepæl i vores liv.. det fortæller jeg mere om i morgen 🙂 Desuden har vi brugt et par timer i byen på at kæbe kjoler til brylluppet til mine to niecer og deres mor, det var SÅ hyggeligt 🙂

TRANSLATION: Last Sunday I wore my new rainbow skirt from Soaked in Luxury. It turned out to fit absoloutely perfect in to the surroundings of Imperia, an Italian city by the water which is packed with beautiful pastel cloured houses. We had such a good long weekend in Italy! This weekend has been good too so far; have spent the day shopping dresses for the wedding with my nieces and their mum. Cannot wait 🙂

9f0395ca-a9ba-484a-9095-a1f21bd24cba

8f496ccf-93ef-42eb-a565-0a3880dcd47d

img_4736

img_4730

// Skirt – Soaked in Luxury / Bag – Mulberry / Sandals – Pull & Bear / Sunnies – Ralph Lauren / Tee – Levi’s //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On Trend - Tassel Earrings