Get 15% extra off Sales items only today

14 Budget Wedding Dresses

//WEDDING//  Ihh jeg har hygget mig med at lave dette indlæg skal jeg lige hilse at sige 🙂 Med under tre måneder til brylluppet, er hjernen gået mere og mere i wedding mode. Jeg købte min brudekjole sidste år i september, kun tre uger efter vi blev forlovede. Som I måske husker, prøvede jeg kun to kjoler på og endte med at købe den ene af dem. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er kæmpe fan af budget brudekjoler – jeg ville aldrig kunne finde på at bruge tusinde vis af kroner på en brudekjole som jeg kune skal have på en dag. Faktisk er mine brudesko dyrere end kjolen… I må vente lidt endnu på at se min kjole, håber I er lige så vilde med den som jeg er 🙂 I mellemtiden har jeg fundet lidt inspiration til alle jer kommende brude derude, alle brudekjoler som er enormt budget venlige og som jeg synes er virkelig fine. Kan afsløre at en af dem ligner min en del.. Ville være sjovt at høre hvilken kjole er jeres favorit? 🙂 Jeg kan af gode grunde ikke sige hvilken er min favorit, men må indrømme at noget i mig siger jeg skulle have kigget lidt mere inden jeg købte min, for hold da op der er nogle fine på markedet 🙂

TRANSLATION: Been so much fun creating this post for you guys, because I love budget friendly wedding dresses. I do not see the point in spending a fortune on a dress you’ll be wearing once in your lifetime. Not matter how beautiful it is. I bought a budget friendly one myself, and I think it’s gorgeous. You’ll have to wait another three months before I can show it though 😉 I’ve gathered some of the best wedding dresses on the market for you guys, maybe some newly engaged out there who could do with a little bit of inspiration? 🙂 Which one is your favorite? I can say so much that one of the styles below are pretty similar to mine… 🙂

wedding_dresses_on_budget

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here / 13 – Here / 14 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get 15% extra off Sales items only today