Beauty Faves March

Spring Feelings

//FASHION// Jeg glæder mig afsindig meget til foråret kommer! Bare tanken om at kunne gå på arbejde uden jakke og vanter og bare kan gå rundt i løse kjoler. Den sorte kjole er fra Levi’s og købte den oppe i Bicester Village. Synes pasformen er helt perfekt og kjolen er genial til arbejde 🙂 igår modtog jeg mine brudesko, har købt et par fra Matchesfashion og jeg glæder mig vildt til at vise dem til jer 🙂 Håber i får en god onsdag! Xx

TRANSLATION: I cannot wait for spring to arrive, just imagine walking to work in the morning and not having to wear a thick coat and gloves. The dress would be the first item I would take out in the spring sun. I bought the dress on Saturday in Bicester Village and it’s a perfect fit. Hope you’ll have a great Wednesday. xx

35136ede-b6b7-437c-b129-d99f76387d03

68762526-1b48-4bb3-af65-4cdcc9c345ee

bdbcb082-f276-46eb-a034-dc87057dead4

// Dress – Levi’s / Shoes – Superga / Bag – Stella McCartney / Sunnies – Prada //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Faves March