Lately

Sometimes we need (wedding) flowers

//WEDDING// Jeg har haft en lorte dag! Det er ok at sige nogle gange, ikke? Har fået en rigtig træls nyhed fra min læge idag som har kørt humøret helt i bund. Og J har lige fået trukket to visdomstænder ud, så sidder i smerter og med blødende mund. Det er godt vi får noget for vores skattepenge for tiden.. Livet er ikke altid rosenrødt, men man kan prøve at påvirke det og få det bedste ud af det alligevel. Så at kigge på inspiration til bryllups blomster synes jeg ligger lige til – forkæle sig selv med lidt virtuelle blomster 🙂 Jeg har lavet et begyndende moodboard på Pinterest. Vi vil rigtig gerne have blomster i fine pink og orange farver, meget eksotisk synes jeg selv og meget passende til et bryllup i sydens sol. Og hele familien har faktisk siden vi offentliggjorde dato for bryllup, samlet glas til blomster dekorationer på bordene. Synes det er et lille hyggeligt aspekt af dekorationen. Min brudebuket ved jeg af gode grunde ikke hvordan kommer til at se ud, J får nogle ideer og så er planen at han og min bonus faster tager på blomstermarkedet for at finde de rette blomster, hvorefter hun binder en fin buket (hun er nemlig en haj til sådan noget 🙂 ). Glæder mig så ualmindelig meget til juli! Og det faktum der bliver så mange personlige tiltag ved brylluppet – det er ikke sådan at vi bare køber en pakkeløsning og så er det det.

TRANSLATION: Have had a bit of a shitty day to be quiet honest. It’s not all good on the health side and got some pretty bad news from my doctor today. But you can’t do anything else than try to cheer up and move on.. so I moved on by looking for inspiration for wedding flowers. Thinking pinky/orangy ones and small glass jars for the table decorations. The wedding is getting nearer and I just can’t wait 🙂 Look on the bright side of life, eh?

wedding-flowers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lately