My weekend with new shoes

Silver Superga

//FASHION// Tidligere på ugen var jeg så heldig at modtage disse lækre sølv Superga’s i gave fra Defshop. Jeg har aldrig før haft et par Superga, men kender rigtig mange som virkelig taler godt om skoen, så glæder mig virkelig meget til at få taget dem i brug. Min ønske styling ville være med brune sommerben, en pliceret nederdel og en hvid tee (gerne med et cool logo). Men da vi kun er i marts og benene mest af alt har samme farve som mælk, tror jeg at jeg holder mig til strømpebukser og en ny kjole fra Levi’s jeg købte mig igår. Skal nok tjekke ind og vise billeder af outfittet senere eller i løbet af de næste par dage <3 Defshop har i øvrigt Supergas i andre fine metalliske farver, se bare her. Nyd jeres søndag! Xx

TRANSLATION: earlier this week I received these lovely trainers from Defshop. Have heard so many good things about Superga shoes and always wanted to have my own pair. My ideal styling would be with a pleated skirt and white logo t-shirt (add tanned legs), but for now I’ll have to style them more winter-y as it’s still waaaay too cold for bare legs. Enjoy your Sunday! Xx

 

1427d0e1-98f2-4169-a153-624c327303ab afaaff98-6de6-4e53-8313-35ce03f47878

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend with new shoes