Silver Superga

Saturday in Bicester Village

//FASHION// Igår morges stod vi op kl 7.20 sharp og forlod Bristol kl 8, efter et kort visit hos Starbucks. Elsker når vi tager på lørdags shoppetur. Igår var destinationen Bicester Village, designer outlettet oppe ved Oxford. Det tager os 1,5 time fra Bristol, så ingen sag overhovedet at køre derop. Det primære formål med turen var at J skulle finde jakkesæt til brylluppet. Bicester har fine ting til damer, men virkelig lækre ting til herre – J finder altid så meget lækkert! Han ville først i Hugo Boss. De havde et vælg af fine jakkesæt og J prøvede som det første et smukt Navi. Det sad som en drøm, passede fuldstændig perfekt, så det endte han med at købe. Han har lige prøvet det på med skjorte og slips og det var noget så smukt! Fældede en lille tåre og har i den grad svært ved at vente til brylluppet om fire måneder! Det er sjovt som vi begge endte med at købe det første jakkesæt og kjole som vi prøvede, uden at der skulle lægges noget op eller ind 🙂 Jeg fik købt min anden brudekjole hos Temperley London. Som I ved har jeg gerne ville have en til om aftenen hvis jeg bliver træt af den lange kjole 🙂 desuden har jeg en anden anledning til at bruge den, mere om det senere på året 😉 shoppeturen tog hårdt på mig og drattede om på sofaen kl 21.30… kl 9.30 i morges vækkede J mig, han synes jeg havde sovet længe nok 😉

TRANSLATION: Yesterday morning we got up early, drove via Starbucks for a take away Latte and then on to Bicester Village. The inention with the trip was for J to find his suit for the wedding. Bicester Village have so many gorgeous things for men, and he found a fantastic navi suit from Hugo Boss. He’s just tried it on with tie and shirt and everything – such a beautiful sight, might have cried a bit 🙂 Just can’t wait for that wedding now! I found my second wedding dress in Temperley London, a knee length classic lace dress which I’ll be wearing for more than one occasion. We had such a good day out, and at 9.30 pm I fell  asleep.. J woke me up this morning at 9.30am ;)..

e5e92f17-2341-4335-945e-eae3f3c8ee60 684803e8-5ba0-47a7-99b8-4b2031c81580 2263739f-3da4-4096-be8d-998aaecf8ade

// Coat – H&M / Jeans – Mango / Scarf – Acne / Bag – Stella McCartney / Trainers – Chanel / Sunnies – Alexander McQueen //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver Superga