Spring Feelings

Macaroon Pink

//SHOPPING// De seneste par år har jeg af en eller anden grund investeret i en ny taske i marts måned, og 2017 var ingen undtagelse.. Spottede denne Mulberry Darley i Macaroon Pink i oktober/november sidste år og faldt pladask for den. Dog holdte jeg igen da jeg ikke helt synes jeg kunne style den med min vinter garderobe. Men satte mig for jeg skulle købe den til foråret. Og da jeg ikke rigtig købte noget i lørdags i Bicester Village, og havde penge som brændte i lommen (efter salg af et par tasker), synes Jason jeg skulle forkæle mig selv med tasken. Ih jeg er så glad for den og har den med på job idag – solen skinner, hvor er det dejligt! Og hvor føles det skønt at købe en farverig taske, hvor jeg i mange år kun har haft helt neutrale tasker 🙂 Jeg købte den største størrelse da jeg gerne ville have så god plads som muligt til pung, nøgler, læbepomade Etc.

TRANSLATION: The past few years I’ve been buying a new bag in March, and this year was no exception. Guess it’s the feeling of spring that makes me want a new wardrobe accessory. I spotted this Mulberry Darley bag in Macaroon Pink last year in October/November, but found it hard to style with my winter wardrobe – so back then I promised myself to buy it once we came to spring. As I didn’t buy much on Saturday in Bicester Village, and had money burnign in my pocket after selling a couple of bags, Jason thought I needed to treat myself with this little wonder. I love I’ve bought such a colourful little bag, as all of my bags tends to be very neutral. I went for the biggest size as I need space for wallet, keys, lipbalm et.

 

dsc_0820 dsc_0822

// Bag – Mulberry //

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Feelings