Easy Almond Cake

Heeled Wedding Shoes – For Brides and Guests

//WEDDING// Den sværeste styling opgave jeg nogensinde har givet mig selv er/var at finde et par brudesko. Et par sko som matcher en lang hvid kjole er altså slet ikke lige til. En ting er formen, vælger man åben eller lukket sko til et italiensk juli bryllup hvor der bliver 30+ grader? Køber man en sko som man kan bruge igen og igen? Hæl eller flad sko? Og største spørgsmål, hvilken farve? Jeg har endelig fået købt mine endelige brudesko, I så dem måske på instagram? De sko fortjener et indlæg for sig… I mellemtiden har jeg fundet en masse virkelig fine og budgetvenlige sko som jeg synes både en brud samt gæster fint kan have på til et bryllup 🙂

TRANSLATION: The most difficult styling challenge I’ve ever faced has been to find a pair of wedding shoes: open or closed shoes for an Italian July wedding? budget shoes or more pricy you can wear over and over again? Heels or flats? And which colour would go with a long white dress? I’ve finally found my wedding shoes (check out Instagram). Will write a separate post about them later. For now I’ve found some lovely budget friendly heels for both brides and guests.

wedding-shoes

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy Almond Cake