Heeled Wedding Shoes - For Brides and Guests

Going to Copenhagen, but where to stay?

//TRAVELLING// God aften kære læsere. Håber I er kommet rigtig godt ind i den nye uge? Jeg havde en skide god mandag, humøret var helt i top da en masse praktisk med brylluppet faldt på plads, ting som jeg troede skulle blive besværlige viste sig bare at køre som smurt. I den forbindelse bestilte vi også igår rejse til Danmark i juni, der er nemlig et par bryllupper vi skal hjem til 🙂 vi får et par dage i København inden vi tager videre mod Aalborg. Men her kommer problemet – grin I bare alle jer københavner-læsere derude, men jeg er virkelig ikke særlig godt kendt i København.. lidt pinligt at jeg kender London og San Francisco bedre end min egen hovedstad… Men jeg ved I er derude, så håber I kan hjælper. Hvilke hoteller kan I anbefale i hovedstaden i juni måned? Det vil være fra mandag til onsdag og vi vil gerne bo ok lækkert da det er Jason’s aller første besøg i Kbh (igen, virkelig pinligt!). Men vi glæder os til at leje turister i mit eget land 🙂 I må nyde jeres aften, jeg vil finde mig en skål slik og se ‘Gift ved første blik’.. er jeg den eneste som har noget så ondt af de stakkels mænd i det program?? Xx

 

copenhagen-copy

4 kommentarer

 • Bella sky er lækkert med deres spa! Og Hotel Avenue er der lidt Paris Botique hotel’stemning over <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  SP34 er godt og centralt med gode spisemuligheder. I kan gå rundt til alt og bor i insta-venlige omgivelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Lyder super fint, det maa jeg kigge naermere paa 🙂 Tak for input 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heeled Wedding Shoes - For Brides and Guests