Pink Spring Feeling

Easy Almond Cake

//FOOD// Skrev tidligere idag at jeg ville give mig i kast med at bage en Mazarin tærte. Opskriften viste sig at være endnu nemmere end først antaget, så ville selvfølgelig lige dele den med jer. Kagen blev himmelsk, bare endnu en grund til at dele 🙂

Det skal du bruge til dejen:

100g smør

100 g sukker

50g hvedemel

100g mandelmel (blend gerne hele mandler)

50 g revet marcipan (jeg kan ikke købe ordentligt marcipan her i England så måtte bruge marcipan brød med chokolade)

2 æg

1 tsk vanille essens

Alt røres sammen og bages i en form ved 175 grader i 15-25 minutter til gyldent. Afkøles.

Chokolade topping:

200 g mørk chokolade

1 dl piskefløde

Chokoladen hakkes i fine stykker, fløden varmes til kogepunktet og blandes i chokoladen til det hele er smeltet sammen. Fordeles på kagen og pyntes med hvad man har derhjemme. Jeg lavede en mandelkrokant og dryssede med hindbær støv og salt flager. That’s it 🙂

 

dsc_0839 dsc_0832 coffee dsc_0840

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Spring Feeling