How to get silver blonde hair without hairdye

Decorate with pink – 25% off Ellos

//INTERIOR// Det er ved at være længe siden jeg har vist mine interiør ønsker her på bloggen. Og da der i morges tikkede en email ind om at Ellos.dk (ad.link) kører 25% på mere eller mindre alt, tænkte jeg at jeg lige ville vise jer hvad der pt. står på min ønskeliste fra dem. Nogle øsnker mere realistiske end andre 😉 Rabatten bliver fratrukket ved checkout i øvrigt.. Jeg håber I har haft en dejlig dag? Jeg ser så meget frem til weekenden, denne uge har været fuldstændig vanvittig! Skal til et blogger event i Bristol i aften, tror det bliver en god aften, som jeg helt sikkert nok skal dele med jer herinde 🙂

TRANSLATION: It’s been a while since I’ve shown you guys a few interior styling tips. Currently I’m craving these things for our home, all found on Ellos.dk. Hope you’ve had a good day/ I cannot wait for the weekend as this week as been absolutely manic! Going for a blogger event tonight, should be really good catching up with some of the bristolian bloggers 🙂

interior

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get silver blonde hair without hairdye