Saturday in Bicester Village

Beauty Faves March

Maria Nila Silver Shampoo & Conditioner: Udover at være fandens pæn at se på, så er jeg virkelig begejstret for effekten af Maria Nila’s Silver produkter. Jeg har altid brugt L’Oreal’s Silver produkter, men de har det med at farve min hovedbund lilla. Så måtte prøve et produkt jeg kunne bruge hver gang jeg skulle vaske hår. Produkterne er fantastisk til at udjævne de gullige toner hos blondiner og så dufter de helt fantastisk! Find dem her.

Dermaxir Moosturising Face Gel: Har før nævnt Dermaxir’s produkter og denne face gel er virkelig genial til hverdags brug. Jeg bruger den oven på en lag af Dr Hrandels Moisture og det fungerer super godt for mig med den kombination. Find produktet her.

Dr Grandel Hydro Active Moisture Depot: Jeg bruger denne serum lignende gel hver morgen og aften efter min hud er renset. Den dufter fantastisk og tilfører vildt meget fugt til min hud. Syne du øvrigt min kombination af tre produkter virker fremragende som primer inden make-up. Find produktet her.

Dr Grandel Hydro Active Eye Contour Gel: Et vidundermiddel til øjnene som oven i købet ser virkelig pæn ud med små glitter ingredienser. Jeg er kæmpe fan af denne kølige gel som frisker mine øjne op og giver et godt lag af beskyttelse inden foundation og concealer. Find produktet her.

GOSH Contour Cover: 003 Light, 001 Vanilla Highlighter, 005 Dark, 002 Golden Highlighter: Inspireret af Urban Nature har GOSH denne sæson skabt nye make-up favoritter med mælkebøtte som hovedingrediens. Jeg har testet deres nye produkter og er vild med deres Contour, Cover, Conceal produkt som hjælper mig hver morgen til at dække urenheder og mørke rande, samt give ekstra glød. Produktet er virkelig let at bruge og kan varmt anbefales til en hurtig morgen rutine hvor der max er 5 min afsat til make-uppen 🙂 Find produkterne her.

dsc_0807 dsc_0811 dsc_0813

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday in Bicester Village