Such a feel-good Saturday

20% off all Ganni styles at Boozt.com

//INSPIRATION// Jeg er fuldstændig forelsket i Ganni’s SS’17 kollektion. Ville ønske vi boede i Danmark så jeg kunne smutte forbi en butik og prøve hele kollektionen på, haha. Men ville nok ende med at blive en ret dyr fornøjelse 🙂 Idag, og kun idag får I 20% rabat på de fleste ting hos Boozt.com, inklusiv alle Ganni items. Kan I mon gætte hvilken af tingene i kollagen jeg klikkede hjem? 🙂 Brug koden NOW20 ved checkout.

TRANSLATION: I’m absolutely in love with Ganni’s SS’17 collection. At times like these I wish we lived in Denmark so I could just pop in to a shop an try the entire collection on, haha! But it might turn in to a pretty expensive trip 🙂 Today and only today you get 20% most items on Boozt.com, including all Ganni items. Can you guess which style I went for? Use the code NOW20 at checkout 🙂

 

 

20off-ganni

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Such a feel-good Saturday