Dermaxir - Clean, Beautiful and Healthy skin

Win a pair of Céline sunglasses

//GIVE AWAY// Hej med jer. Helbredet er ikke blevet bedre, ligger stadig her i sengen, præcis som tidligere idag da jeg opdaterede bloggen. Jeg har sovet det meste af dagen, har haft ondt og brød sammen i gråd fordi jeg bare vil have det bedre. Shit jeg hader sådan en omgang, hvad jeg nu vil kategorisere som influenza! Eneste højdepunkt idag var at Bride Wars er på Netflix og at J er verdens sødeste til at passe på mig, og pt er ved at lave en lakse/fløde/spinat pasta til mig i køkkenet. Og nå jo, et andet højdepunkt er den vanvittig fede konkurrence jeg alligevel lige har haft overskud til at sætte igang ovre på Instagram @stylebyjosephine 🙂 skynd jer forbi og vind sæsonens sejeste solbriller fra Céline!

Jeg vil bruge resten af aftenen under dynen og drømme om dansk slik og en steak med pommes og whisky sauce – for det har jeg af en eller anden absurd grund mega meget lyst til..

img_3891

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dermaxir - Clean, Beautiful and Healthy skin