Thursday Night at the Burger Joint

Those Boots

//FASHION// God aften ude i stuerne. Sidder lige og slapper af efter hvad føles som en lang dag på job. Vinden rusker udenfor og jeg skal til Yoga om lidt. Havde en pilates time igår, så er ret spændt på hvordan det går med yoga idag. I weekenden skiftede vi fitness center og er så vild med vores nye. Er så motiveret, hvilket er helt genialt, for med lige over 4,5 måned til bryllup, så er det altså igang med at blive tonet til kjolen 😉 Outfittet er fra i weekenden hvor jeg for 117. gang havde mine nye støvler på fra Jessica Buurman. Gud hvor er de lækre at have på, som smør på fødderne – kæmpe anbefaling herfra 🙂

TRANSLATION: Hello out there! Just sat relaxing after a long day at work. The weather is awful outside, and I’d prefer to spend the rest of the evening inside. However, we’ve just signed up at a new gym and they have some awesome classes, so I’m doing yoga tonight. Did Pilates last night. Feel so motivitated to exercise at the moment, and it comes at a good time to be honest – need to get a bit toned before the wedding, which is in about 4,5 months… oh well, I’ll get there. The outfit is from this weekend where I wore my new boots from Jessica Buurman again, they’re so comfy and so amazing! Massive recommendation from me!

 

img_3999 img_4001

3 kommentarer

 • Lækkert outfit søde – er vild med støvlerne! 🙂 Og lyder godt med træningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak soede 🙂 det er saa godt med traeningen, dejligt endelig at komme ordentlig igang. Er noget oem i krippen idag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså simpelthen også bare så seje de støvler! Drømmer lige jeg selv har et par, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday Night at the Burger Joint