Saturday

Pink Pink Pink

//FASHION//Endnu en weekend er fløjet afsted. Brugte tre timer hos frisøren igår, det var så rart og nu har jeg fået mine lyse lokker tilbage. Har det nu alligevel bedst som helt blondine og det er nu engang sådan jeg vil have det til brylluppet. Med godt fem måneder igen skal der tænkes i sådanne baner. Vi var også lige forbi og kigge på vielses ringe igen, tror vi bestiller dem til april, så vi er helt sikre på det er de rigtige. Søndagen er blevet brugt i Englands svar på Silvan hvor vi fandt den perfekte bordplade til ingen penge. Projekt køkken er igen på banen og jeg har brugt eftermiddagen på at kigge på fine guld armature og bage hindbærsnitter. Har i øvrigt taget et karbad for første gang i nok et år, det var rart. Kyllingen er i ovnen og jeg skal i gang med en omgang pasta. Ha det dejligt! Xx

 

img_3859 img_3860

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Saturday