Pink Pink Pink

Dermaxir – Clean, Beautiful and Healthy skin

//BEAUTY// God morgen derude! Ligger her i sengen og kigger på en lille anelse sne som daler ned udenfor vinduet. Sne i syd England er et ret sjældent tilfælde, så skal hilse at sige at det begejstrer folk når det sker 🙂 vågnede her til morgen til herlige beskeder fra mine kollegaer over sneen – you should try living in Scandinavia.. anyhow, Jeg Har været nede med en ond forkølelse de sidste par dage, dur virkelig ikke til meget…

Over de sidste par uger har jeg testet hudpleje produkter fra Dermaxir, som er udviklet til at få bugt med uren hud og lavet uden parfume og parabener. Produkterne er super lækre, og et af dem tog mig virkelig med storm: Jeg bliver altid forbrændt på min næse på ferier, ligegyldigt hvor meget faktor 50 jeg smører på. Det har resulteret i konstant tør/skællet/uren hud på næsen, og har ikke kunne finde en kur mod det.. Indtil jeg jeg prøvede Dermaxir’s peel off maske. Jeg lagde et godt lag af den meget klistrede, tykke maske på næsen og ventede 30 minutter hvorefter masken havde stivnet og jeg kunne pille den af (av det gjorde ondt første gang!). Masken fjernede alle urenhederne på min næse og med et lag serum afsluttet med deres gel, har min næse været som ny siden, det er fuldstændig fantastisk 🙂 har brugt masken to gange siden, bare for at sikre mig alt var væk, og det er fantastisk hvordan resultatet er blevet 🙂 kæmpe anbefaling her fra!

 

pssst! Hold øje med bloggen og Instagram senere idag 😉

 

dsc_0801 dsc_0805

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pink Pink Pink