Those Boots

Deep Purple

//INSPIRATION// Til trods for blæst udenfor, så er jeg altså ret sikker på foråret er lige om hjørnet, og det er jeg mentalt ved at forberede mig på. Mine tanker er på lysere farver og har lidt en drøm om at lade de sorte og grå farver gå i hi.. se bare lige de fine lilla sandaler, så fine og forårs agtige. Eller de lækre flasker fra Maria Nila, pynter på et hvert badeværelse skal jeg hilse at sige, og produkter ne er en fryd får håret.. håber i nyder jeres uge? Vi er lige blevet færdige med at se Stranger Things – kan slet ikke vente til 2. Sæson kommer ud 🙂

TRANSLATION: Spring is getting closer and closer, and I can barely wait. My mind has started drifting away from black and grey winter colours, and I’m eager to add a splash of colour to my wardrobe. Purple and pink colours are especially playing tricks with my mind. How gorgeous are those Miu Miu sandals? Can you wear purple shoes for your wedding I wonder? 🙂 I’ve been using the Silver Shampoo from Maria Nila for a few weeks now, and not only are the bottles gorgeous, the products are amazing too! Much more about that another time. Just finished watching Stranger Things, such a great series, can’t wait for the 2nd season! 

purple

// 1: Miu Miu / 2: Maria Nila / 3: Gucci / 4: Soaked in Luxury // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Those Boots