Pink for Spring

A Second Wedding Dress

//WEDDING// Det jeg sagde tidligere med at jeg ville ønske solen skinnede idag – den drøm gik ikke i opfyldelse skal jeg hilse at sige! Vi har gemt os indendøre hele dagen i ly for regn og blæst. Så hvad bedre end at fokusere lidt på brylluppet? Nogle gange glemmer jeg alt om det og husker et par dage efter hvad der stadig er af gøremål. Jeg overvejer stærkt en kjole til om aftenen, når man har fået nok af den lange (Okay røbet, min brudekjole er lang) og har lyst til at hoppe i en sag man er knapt så øm over. Jer derude som allerede er gift, vil mega gerne høre om I gik med samme tanker og hvad I endte med at gøre? Er det en skam at hoppe i anden kjole når man har glædet sig i lang tid til at have sin brudekjole på og det er den eneste gang i livet man får den brugt? Eller var i mere praktiske og hoppede i noget kortere senere på aftenen? Og et helt andet spørgsmål dukker op: hvornår skifter man kjole? For vil jo gerne danse ‘First Dance’ som det hedder i England i min brudekjole.. og hvis J skal skifte til Tux (han har nemlig købt ny jakke), så vil det jo være passende at gøre det på samme tid? Amen altså, det er jo slet ikke let! Lettere spørgsmål: hvilken kjole er jeres favorit?:)

TRANSLATION: Been hiding inside all day sheltering from the rain. What a miserable Saturday! Have spent some time looking for a second wedding dress. I’m strongly considering one, just for the party in the evening. But it’s a tough decision, because I might not want to take my real wedding dress off, after all I will only wear it once in my life. And if I go for a second dress, when do I change? I mean, I would love to do it after the first dance, but is that too late in the evening? Decisions decisions.. which of the below dresses is your fave? Xx

wedding-dresses-night

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here/ 4 – Here / 5 – Here/ 6 – Here / 7 – Here/ 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here //

2 kommentarer

 • Kathe

  Syntes bestemt det er nogle fine kjoler, og jeg kan ikke rigtig vælge. Dog syntes ville jeg selv vælge en kjole som går ned under knæet. Ved ikke hvorfor, men jeg syntes det er pænest når man er brud. Tror jeg har alt for mange minder om teenagealderen med alt for korte kjoler og alt for høje sko så det minder mig på ingen måde om bryllup 😛 Jeg kiggede lige inde på asos, og jeg syntes altså også at denne her er så fin: http://www.asos.com/asos/asos-fringe-embellished-crop-top-midi-skater-dress/prd/7258977?CTARef=Saved%20Items%20Image

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du har fuldstaendig ret! Og det var ogsaa det Jason sagde, at dem fra Self Portrait ville vaere for korte. Den jeg koebte i Bicester Village fra Temperley London gaar til knaet og er perfekt 🙂 Tsuind tak for link, den er saa smuk! Har lige sendt linket til min soester, kunne vaere et godt bud til hende til festen 🙂 Synes godt min soester maa have en lys kjole paa 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink for Spring