The few hours of the weekend

Our Wedding Invitations

//WEDDING// Nøj hvor har jeg glædet mig til at skrive dette indlæg. Om et halvt år! 6 måneder fra idag. Om 180 dage skal vi giftes… Det er jo så surrealistisk! Ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Vores bryllupsdato er sat til d. 9 juli, det er en søndag. Efter vi satte datoen fandt vi ud af at det både er J’s storebrors bryllupsdag og min mormors, det er da lidt forunderligt er det ikke? Brylluppet skal stå i Italien og venner/familie er allerede i fuld gang med at bestille billetter og booke hotel. Det er så fantastisk sådan en støtte man får, selvom man spøger alle om at betale mange penge for at rejse med os til vores drømme destination <3

Tilbage til invitationerne.. begyndte straks efter forlovelsen er kigge Pinterest igennem for inspiration. Lavede et moodboard som I kan se her. Det blev ret hurtigt klart at vi var vilde med palmeprint og jeg ville have noget guld ind over. Har heldigvis et team på arbejde af dygtige grafiske designere, så jeg instruerede Louise i design og hun fik skabt en invitation passende til et sommer bryllup omgivet af palmer i sydens sol. Det skulle vise sig at det ikke er helt så let at printe guld som jeg lige troede, så endte faktisk med selv at lave glitter kanten rundt om invitationen, og det blev meget godt hvis jeg selv skal sige det. Lou designede også små RSVPs som jeg beklædte med guld glitter lim på bagsiden. Derudover printede vi små runde klistermærker til at forsegle konvolutterne med, også med palme printet.

Konvolutterne købte jeg på Etsy hvor jeg fandt en fantastisk supplier her i England. Skal lige love for de har været en show-stopper med indersiden fuldstændig beklædt med guld glitter – så sejt!

Prikken over i’et må nu være vores Timelime (med lokale attraktioner på bagsiden og link til hjemmeside). J’s far er en utrolig dygtig maler og fra dag 1 havde jeg en ide om at lave en tidslinje og få ham til at lave illustrationerne. Det var nok den del af projektet der tog aller længst tid, for han er perfektionist og vi fik diskuteret meget frem og tilbage, og gennemgik 100 illustrationer, mindst, inden vi endte med det færdige resultat. Er så glad for han var en del af det og synes det er det sejeste og mest personlige touch ved invitationerne.

Printede det hele hos printed.com som var virkelig hurtige og kvaliteten er virkelig i top! Alt i alt tror jeg vi betalte omkring 1000kr for set hele, synes det er penge meget godt givet ud 🙂

wedding-invitation

wedding-invitations1

stylebyjosephine-wedding-stationary1

wedding-invitations2

stylebyjosephine-wedding-stationary

 

10 kommentarer

 • Katrine Bindslev Budolfsen

  Hvor ser det godt ud Jose! 👍🏼🌴❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er de flotte 🙂 Er selv ved at lave invitationer da vi skal giftes til september, hvordan lavede de guldkanten? For jeg havde samme ide og kunne også se det kostede en krig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak Pernille 🙂 Jeg sender dig en mail med en how to guide, men det bliver i aften, for skal lige ahve taget nogle billeder af det 🙂 det er super let og kanten bliver HELT lige, hvilket var vores bekymring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaaaaaaaaaaaaauw – hvor er det FLOT!!! Og hvor er det bare en god pris, I har fået lavet alt det til! SÅ SEJT!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Taaaak soede du 🙂 Det var nemlig en helt fantastisk pris! Var forbi minted.com og de har jo saa meget fint, men synes bare det var lidt for dyrt ift. hvad vi selv kunne lave. Og nu var jeg heldig at have gode kollegaer som producerer en del 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  WOW hvor er de bare flotte! Jeg glæder mig til at se meget mere om jeres bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du bare soed 🙂 Jeg glaeder saa meget til at vise flere billeder, naar jeg har noget at vise that is 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er de blevet flotte søde 🙂 Godt arbejde! Men ja, det er altid en udfordring at printe guld, da det bare aldrig bliver helt så flot, som forventet.

  Men ser super ud med glimmerkanten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej og jeg kan fornemme det koster en formue at printe guld/ lave guld belagt. Saa taenkte det var bedre selv at lave den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The few hours of the weekend