Christmas Wishes on My Mind

Wedding Dress for the Evening?

//INSPIRATION// Godaften til jer. Er i begyndt at føle julestemningen sådan for alvor? Jeg er desværre ikke helt endnu. 4 dage til jul og har stadig tonsvis af gøremål på arbejde og en flyvetur hjem til Danmark i sigte på fredag før jeg kan slappe sådan rigtigt af. Julen falder skidt i år mht ferie, og derfor er vi nødsaget til at rejse hjem på lille juleaften. Ikke helt optimalt 🙂 anyways, for et par uger siden spottede J denne fine fine kjole fra Self Portrait: Han synes den ville være rigtig fin til brylluppet til om aftenen.. kunne ikke helt få hans ide ud af hovedet, så i lørdags smuttede jeg ind for at prøve den. Hvad synes I?:)

self-portrait

// Dress – Self Portrait //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Wishes on My Mind