2016

Home Office

//LIFESTYLE//  Glædelig jul allesammen! Håber I er kommet godt igennem jule dagene med dejlig mad og sammenvær med familien? Jeg har nydt dagene hjemme i Aalborg med hele familien. Ville have tjekket ind tidligere, men blev smidt ud af bloggen over jul, så kunne ikke logge ind 😉 men nu er jeg tilbage. Sidder og spiser morgenmad, drikker morgenkaffe og ser Go’ Morgen Danmark, det er så hyggeligt! Har lige lidt fridage tilbage inden turen går hjemad og jeg skal have arbejdet lidt hjemmefra inden nytårsaften. Billedet tog jeg sidste måned da jeg arbejdede hjemmefra, havde lige fået mit nye brille etui og så havde jeg fuld gang i bryllups invitationerne, dem viser jeg snarest 🙂 og med mit fine DW ur selvfølgelig 😉 fik I et i julegave? Hvis ikke så tror jeg stadig i får 15% hos Daniel Wellington med koden stylebyJ 🙂 xx

 

office

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016