Christmas Party Dress?

Christmas Wishes on My Mind

//INSPIRATION// Status pt: Har stadig ikke fået pakket en eneste julegave ind! Skulle have gjort det igår aftes, men i stedet slugte jeg 10 afsnit af SKAM! Mangler stadig at købe to gaver, jeg sidder på arbejde på en lørdag og forsøger at arbejde (ikke let), har sovet 4 timer i nat og skal til julefrokost i aften… argh! Så for at slå plaster på sårene har jeg lige klikket leopard kjolen hjem, den vil nemlig være fin til jul! Kunne i det hele taget godt bruge alt på kollagen nedenfor, faktisk meget gerne. Overvejer stærkt velour frakken, den er nemlig noget så varm og ville være super til turen går hjem til Danmark på fredag! Her i England har vi endnu ikke mærket kulden, så har ikke som sådan brug for en vinterjakke endnu.. ha’ en dejlig lørdag <3

 

christmas-on-my-mind

// Bra – Here / Bottoms – Here / Velvet Coat – Here / Bag – Here / Leopard Jacket – Here / Rings Here & Here / Dress – Here / Sunglasses – Here //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Party Dress?