The new Black and 15% off Daniel Wellington

Our Engagement Party

//WEDDING// Har ville dele nogle billeder med jer siden forlovelsesfesten for en uge siden. Det er meget normalt at man i England holder forlovelsesfest, for mange bliver forlovet og så kan der godt gå et par år eller fem før man gifter sig. Vi synes selvfølgelig det ville være helt vildt hyggeligt, til trods for vi skal giftes 8 måneder(!!!). Det er en god måde at få familie og venner introduceret for hinanden. Med distancen til Danmark var det kun min søster og hendes kæreste som var med fra Danmark, men de synes det var så fedt at møde alle vennerne herfra, så nu kender de hinanden inden brylluppet! Festen var en kæmpe succes til trods for en del afbud, dårlige undskyldninger og folk som bare ikke dukkede op uden at melde afbud (man finder ud af hvem ens rigtige venner er i sådanne bryllups sammenhænge). Pynten var spot on og lige som jeg havde ønsket! Lyskæderne i loftet og flagrænkerne gav den fineste effekt. Vi serverede Aperol Spritz, glitter donuts, popcorn og italienske øl, egentlig vildt simpelt, men der skulle ikke mere til! Havde en skøn fest! Omend jeg husker meget lidt og har haft tømmermænd i en uge.. så venter lige lidt med at drikke alle de flasker prosecco vi fik i gave.. håber også I synes det er hyggeligt at se lidt stemnings billeder fra festen 🙂 god søndag!

 

img_2821

img_2673

img_2819

img_2823

img_2816

img_2820

img_2822

img_2668

img_2673

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The new Black and 15% off Daniel Wellington