The Coolest Stationary in Town

Most desirable autumn outfit

//INSPIRATION// Godaften ude i stuerne. Sidder og prøver at holde varmen da vores varme er stået helt af i hele bygningen, super her på efteråret’s koldeste dag. Meget passende kunne jeg sidde og shoppe lidt rundt på miinto.dk som pt har virkelig mange lækre eferårsvarer, kunne virkelig købe mig fattig! Har førhen shoppet rigtig meget på Miinto, som faktisk har et super koncept da alle varer er fra lokale fysiske butikker og det altså ikke bare er en stor netbutik med stort lager som Asos fx. Jeg er altid glad for at støtte op om lokale butikker og synes ofte det kan være skræmmende hvordan nethandlen ser ud til at tage mere og mere over. Men hos Miinto har de fundet et sted i midten, det er fedt! Jeg vil lave mig en kop te og shoppe lidt videre 😉

outfit

— Sponsoreret —

// Knit – Here / Coat – Here / Cover – Here / Leather leggins – Here / Boots – Here / Sunnies – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Coolest Stationary in Town