Long time no see

Bowie

//FASHION// Glædelig søndag! Er det ikke skønt at næse søndag er 1. Advent? Julen banker virkelig på døren, glæder mig helt vildt! Idag har vi spist Sunday roast med J’s forældre og snakket bryllup, det var så hyggeligt. Har pt en brownie i ovnen, så perfekt en søndag! Har ville vise jer min strik for Munthe i et stykke tid nu, men vejret har bare ikke lige været til gode billeder. Jeg har seriøst levet i den de sidste par måneder, da den er fantastisk varm og passer perfekt under en frakke. Et virkelig godt juleønske hvis I spørger mig 🙂 Solbrillerne fra Le Specs faldt jeg for i L.A i sommer og har endelig fået mig taget sammen til at bestille dem hjem, de er så fede synes jeg, med perfekte spejlglas. Håber I har haft en dejlig weekend.?

xx

dsc_0606 dsc_0613 dsc_0617 dsc_0618 dsc_0614 dsc_0608

// Knit – Munthe / Jeans – Diesel / Boots – Office / Tee – Topshop / Sunnies – Le Specs / Bag – Balenciaga //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time no see