Asos Favorites with 20% off

Autumn Colours

//FASHION// I lørdags var vi rundt i Bristol med min søster og hendes kæreste for at ordne et del praktisk inden forlovelsesfesten, og for at vise Bristol frem. Farverne er så smukke for tiden, så fint med alle de røde og brune efterårs farver. Var hoppet i min fineste nye frakke fra Soaked in Luxury som jeg fik i gave for nogle uger siden, den passede bare ligesom helt perfekt til vejret 🙂 Jeg døjer stadig med tømmermænd her på 3. dagen, det er altså godt nok ved at irritere mig! Tror bare jeg må indse at jeg har det virkelig dårligt med alkohol! Vil se det sidste afsnit af Narcos og spise noget lakrids 😉

 

img_2735 img_2736 img_2737

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Favorites with 20% off