Two-toned pumps for work

Leopard for Autumn

//FASHION// Hej med jer. Her har efteråret virkelig meldt sin ankomst og temperaturen er faldet drastisk. Har Lie tændt levende lys i hele lejligheden og skal igang med aftensmaden. Jeg har haft den mest fantastiske start på mit nye job, er så lykkelig over mil beslutning og har en virkelig god mavefornemmelse. Det er ufatteligt hvad det gør ved humøret og energien 🙂 og det betyder bare jeg har endnu mere overskud til bryllupsplanlægning, hurra! Har dog ikke så meget overskud til omkostningerne, hold op jeg synes det er dyrt det hele. Er nogle af jer derude mon i samme båd?

dsc_0517 dsc_0532 dsc_0525

// Skirt – Zara / Jacket – Pelechecoco / Boots – Office / Bag – Gucci / Jewellery – Carre //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two-toned pumps for work