Little Ondine - Probably the best nail varnish in the world

Golden Autumn Accessories

//FASHION// Man går aldrig helt galt i byen med lidt Golden accessories! Mine Rockstuds babies lever stadig i bedste velgående og fortryder aldrig jeg købte dem. Tror sågar jeg skal have kigget efter et par i nude.. mon I kan ægte hvorfor 😉 Solbrillerne er sprit nye og sjove og funky, og så har de altså de sejeste guldspejl glas, dem glæder jeg mig til at have på ud i efterårs solen. Sidder pt og slapper af i sofaen med varm kakao og dårligt tv.. egentlig en meget rar tirsdag!

dsc_0566

dsc_0558

// Sunnies – Here / Valentino Rockstuds – Here //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Ondine - Probably the best nail varnish in the world