Leopard for Autumn

Engagement Party

//INSPIRATION// Ihh jeg hygger mig idag! De sidste lørdag i oktober holder vi Engagememt Party for alle vennerne herovre. Det er vidst en engelsk tradition som jeg synes er genial! Så er gået i totalt party arrangering og kan slet ikke vente. Har købt flagrænker og fine popcorn bægre idag, og 16 meter lyskæder.. vi skal have donuts og pink bobler, og Aperol Spritz ej at forglemme – de kommer nemlig til at have en del at gøre med brylluppet 😉 Jeg glæder mig til at fortælle mere! Vi har faktisk fastsat en dato, vi skal dog lige have betalt depositum før vi tør invitere gæster. Det kan vi dog ikke gøre før til november, grundet beliggenheden… 🙂

Husk at I stadig kan deltage i den lækre  hvor I kan vinde Duolac produkter. Der trækkes 3 vindere og der er pt ikke så mange tilmeldte så der er virkelig gode chancer 🙂

eng3 eng2

— Find my Pinterest Inspiration board here

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard for Autumn