The day

The Wedding Dress – Inspiration from Gossip Girl

//WEDDING// Har  lavet en ny kategori på bloggen, Wedding. Det synes jeg er så hyggeligt og håber virkelig I har lyst til at følge med. I disse dage venter vi i spænding på at høre tilbage fra vores venue og hvilke datoer de har ledige til næste sommer. Når det hele er booket glæder jeg mig meget til at afsløre mere for jer, lige nu tjekker jeg bare min indbakke mindst en gang hver halve time 🙂

I lørdags var jeg ude og kigge på kjoler for første gang, bare helt for mig selv, for at føle hvad Bristol har at byde på og hvad vi kigger på rent prismæssigt! Jeg synes det er hul i hovedet at give 25.000kr for en brudekjole (som mange af de smukke desværre koster), så vil jeg hellere købe en ferie eller en lækker taske. Jeg har fuld forståelse for jer der gør det, men jeg kunne simplethen ikke punge op med den slags penge. Så min research i lørdags var faktisk en stor success, for jeg fik sat mig et budget og prøvede faktisk to enormt smukke kjoler, begge to til en VIRKELIG fair pris! 

Mht design af kjolen har jeg af gode grunde kigget Pinterest igennem og glemmer sent mine yndlings kjoler fra Gossip Girl: Blair i Ellie Saab (elsker Ellie Saab!!), Serena i hvid Oscar de la Renta (fik faktisk lavet en kopi af den kjole i navi for 6 år siden til et bryllup) og selv Blair’s Vera Wang er ret spektakulær. Havde dog en ide om at den stil jeg ville falde for, til min egen brudekjole, ville ligge taet op ad den isblå Ellie Saab. Jeg er ikke til store skørts og stropløse kjoler – og det fik jeg da også bekræftet i lørdags. Det er en mega spændende process med det er kjole køb. Min mor kommer på besøg i weekenden og skal lige have hende med ind og kigge på et par stykker. Tænk engang hvis jeg ender med at købe den første og eneste kjole jeg har prøvet, ville det vaere galskab?? Oh yes, glemte at fortaelle jeg planlægger to kjoler, så har altid mulighed for at undersøge markedet bedre med kjole nr. 2 🙂

wedding dress inspiration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The day