In the press

The proposal

//LIFESTYLE// Hvis det er gået forbi nogle af jeres næser, så skal jeg da gerne lige gentage – vi er blevet forlovet!! 🙂 er stadig fuldstændig høj at lykke over hele oplevelsen og den skal jo deles med jer 🙂 Kom det som et chok for mig? JA! Mig og Jason mødtes for 8 år siden da vi begge var på skisæson i Frankrig og har været kærester i over 7,5 år. De seneste par måneder har vi snakket meget om fine ringe fra Carré og var sågar inde i butikken i Aalborg tilbage i juni, brugte en hel time på at kigge og prøve og jeg faldt over den smukkeste ring i hvidgul med diamanter – mega urealistisk drøm, men man havde vel lov at håbe?!

Nå men, tanken havde derfor skænket mig at vores ferie til USA kunne betyde en mulighed for at Jason ville spørge, det skal jo være er specielt sted det foregår siger de kloge.. vores første uge var vi alene og på Road trip og var stensikker på at hvis det skulle ske, så ville det være et af de steder: i en national park under stjernerne med Mælkevejen som centrum? (Det var i øvrigt så magisk!), på den Palme strand i Santa Barbara som Jason havde insisteret på vi besøgte igen?.. intet skete, ikke at jeg gik og tænkte over det derovre, men man føler alligevel man kender sin bedre halvdel sådan ok?..

Jeg skød en hvid pil efter ideen og indså at det måske så bliver næste år og vi fortsatte ferien. Tirsdag havde vi planlagt en dag rundt i San Francisco: morgenmad i Yurba Buena parken i centrum, udflugt op til Haight Street, Golden Gate Park og Dahlia haven. Det var en tosset varm dag og vi fandt den bedste frokost på hele turen på en lille lækker Taco Bar. Jason var ret stille og ikke sig selv den dag, han havde sovet dårligt og der varmt og vi gik og gik, så tænkte virkelig ikke mere over det. Planen var at vi ville spise god mad i The Mission den aften, men inden da skulle vi lige se solnedgangen fra The Marriott’s skybar hvor vi var for tre år siden.

 

Vi kom tilbage til hotellet, udmattede efter en lang dag. Gjorde os klar til aftenen, jeg var langsom, Jason var hurtig. Det sker ellers ALDRIG at han er klar først. Så han gik op på hotellets roof top hvor der var gratis drikkevarer. Jeg mødte ham deroppe 5 min efter. Vi gik lidt rundt deroppe og kiggede på udsigten fra alle vinkler. Solen var på vej ned og der var lidt blæsende på toppen, så jeg hæv fat i ham og sagde vi skulle videre.. ‘Lad os lige blive lidt længere..’ Okay tænkte jeg.. og så skete alt i et splitsekund, ville ønske jeg kunne fastfryse det øjeblik for altid. Hans stemme begynder at dirre som han får sagt de smukkeste ting og går ned på knæ og hiver Ringen frem! Det eneste jeg kan sige er ‘you’re crazy’, jeg var i chok, så surrealistisk og smukt et øjeblik.. han bliver lidt utålmodig med det bare knæ på betongulvet og spørger om jeg altså vil svare på hans spørgsmål. JA!! Er I vimmer, jeg var jo bare i chok 🙂 på det tidspunkt havde jeg ikke grædt, men det gør jeg lige så snart han kommer op at stå igen og jeg får ringen på. Tårerne triller på toppen af San Francisco og jeg sørger for at jeg gemmer hver eneste ærindring om det magiske øjeblik som et evigt minde! Vi snakker i mange minutter efter, smiler, kysser og er fuldstændig overvældet af lykke, begge to!

 

Vi nåede lige akkurat solnedgangen og fik bestilt et glas champagne med det samme – det var så tiltrængt. Efterfølgende spiste vi ferien’s lækreste middag tæt ved vores hotel og afsluttede dagen med Jacuzzi på hotellet og Skype opringnerne til Danmark. Det var magisk!

IMG_2018IMG_1958 IMG_1963 IMG_2160 IMG_2161 IMG_2162 IMG_2163

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the press