BIG News!!!

The day

//FASHION// Hej med jer. I er noget stille derude oven på min seneste nyhed om forlovelse, det havde jeg alligevel ikke regnet med 😉 Vi er gået totalt i bryllups mode allerede, os begge og det er faktisk virkelig hyggeligt 🙂 har snakket med hotellet idag og afventer ledige datoer, priser Etc i morgen, det er vi SÅ spændte på. Glæder mig til at dele det hele med jer! Outfittet er fra tirsdag morgen i sidste uge, i San Framcisco og d. 6. september, dagen hvor Jason ændrede vores forhold for altid. Bukserne er virkelig en kæmpe kæmpe favorit, har haft dem på idag også. Aldrig har jeg fået så mange komplimenter på gaden for et par bukser – de ser så luksuriøse ud og så er de noget så behagelige at have på. Kæmpe anbefaling her fra 🙂 xx

image image image

// Trousers – Soaked in Luxury / Top – An Ounce / Bag – Gucci Dionysis / Sunnies – Prada / Sandals – Valentino //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG News!!!