Friyay!!

Packing

image

//LIFESTYLE// Glædelig søndag! Min weekend har stået på pakning og det sidste ferie shopping. Vi rejser ikke før torsdag aften hvor vi kører til Heathrow og overnatter for at flyve direkte til L.A fredag morgen. Men at få det hele gjort klar i en travl hverdag ville simpelthen ikke være en mulighed. Plus der er noget mega hyggeligt over at bruge en hel weekend på at gå at pakke og gøre ting klar og glæde sig sammen. Jeg har fået den fedeste kuffert fra Eastpak som jeg viser jer på torsdag når den er pakket færdig! Pt. Fylder kufferten 8 kjoler, 7 t-shirts/toppe, 3 par shorts, 2 par bukser, 3 badedragter, 2 bikinier, 1 kimono og 5 par sko (vigtigst). Er bange for jeg har pakket for meget tøj, men kunne virkelig ikke begrænse mig!! Vigtigst er dog der stadig er plads i kufferten til masser af shopping 🙂 ha en dejlig søndag!! Jeg vil bage kanelsnegle og lave mig en kop kaffe. Xx

TRANSLATION: There’s been one focus for this weekend: packing! It’s beyond exciting and I’m so happy we put aside an entire weekend for it. Fact is, we won’t be leaving until later next week, however, there’s no point in even trying packing in a busy week where we have work to focus on. Currently I think I’ve packed way too much, just couldn’t resist bringing all of my favorite summer dresses and shoes 🙂 now it’s time for coffee and putting some cinnamon buns in the oven. Xx

4 kommentarer

 • Rikke

  Plads til Shopping er klart det vigtigste, ha ha!
  Jeg plejer at pakke så meget af mit i kærestens kuffert som muligt, mænd behøver ikke mere end 1-2 par sko, et par jeans og en t-shirt, vel? 😉 Det er ikke som os andre, der skal pakke til alle lejligheder 😀
  Godt råd, pak et par sneakers også (eller køb et par tidligt derovre).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Har af en eneste aarsag ikke pakket trainers, for ved det er noget af det foerste jeg koeber 🙂

   Haha nu siger du det om maend, Jason har pakket lige saa mange sko som mig 🙂 Men betydeligt mindre toej! Kufferterne er fyldt op med gaver nu, men har masser af plads til naar vi skal hjem, hurra for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det bare lækkert for Jer – ha’ en skøn tur søde! 🙂 Er “slet ikke” misundelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friyay!!