Indian Summer

Off to La La Land traveling with Eastpak

//FASHION// Så er dagen her vi har ventet på så længe. Sidder i Heathrow terminal 5 og kigger på flyet alt imens jeg sipper på en Starbucks latte og venter på bording. Vi flyver direkte til L.A og lander engang i aften hvor vi tjekker ind u West Hollywood. Med mig har jeg min nye fantastiske kuffert som er en gave fra Eastpak! Jeg elsker palme printet og så er den fantastisk rummelig!! Mega anbefalelsesværdig! Vi snakkes ved! Xx

TRANSLATION: Finally sat at Heathrow terminal 5 waiting to board our A380 L.A bound! Just wanted to check in and show you my new fantastic suitcase from Eastpak, can really recommend it!! Speak to you later. Xx

 

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indian Summer