Packing

Indian Summer

//FASHION// Igår var endnu en varm sensommerdag så efter arbejde hoppede jeg i mit nye yndlings sæt fra Soaked in Luxury, tog J i hånden og gik ned på den nyåbnede beer bar ved havnen. Vi tænkte at vi skulle nyde den aller sidste sommer stemning på havnen, for tvivler på der er ligeså godt vejr når vi kommer hjem fra sommerferie. Mit sind er allerede mere lettet ved tanken om at vi om 48 timers sidder på vej over Atlanten med retning mod La La Land! Ligger pt og soler mig på græsplænen i min frokost pause, et par travle timer forude på job og så er det hjem og færdiggøre sidste pakning. Nyd jeres dag! Xx

TRANSLATION: yesterday after work I jumped in to my new and super amazing two piece set from Soaked in Luxury, grabbed Jay and went to the newly opened Beer Bar on the Harbourside. Thought we’d better enjoy the last summer evenings outside, because it’ll quite possibly be too cold when we return from California. My mind is relaxed and I’m really transitioning to holiday mode. Just thinking about it, in 48 hours we’ll be on our way over the Atlantic towards La La Land… Have a wonderful day! Xx

image image image image

// Skirt – Soaked in Luxury / Top – Soaked in Luxury / Ballerinas – Chanel / Bag – Gucci Dionysus //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing