Off to La La Land traveling with Eastpak

Hi from California

//FASHION// Hej fra Cali!! Ankom fredag middag efter en fantastisk flyvetur med Bristosh Airways – alt var fantastisk, selv maden! Brugte weekenden i L.A som var meget bedre end hvad vi huskede, omend ret dyrt. Skal nok opdatere jer ordentligt mht L.A ville blotte tjekke ind og sige Hej. Er lige vågnet i Palm Springs til den smukkeste udsigt, så dagen idag skal bruges i poolen og lidt shopping i aften.. Nu morgenmad og en is kaffe. Xximage image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to La La Land traveling with Eastpak