On a hot summers day

Charme, selvtillid, sund hud og sund mave

2016-08-14 14.55.17-2

//LIFESTYLE// Hej derude. Det her indlæg har været længe undervejs og bliver et af de mere personlige her på bloggen. Jeg har i en periode testet et fantastisk produkt som har haft helt fantastisk virkning på mig, både på min hud og min mave. Hvis I ikke har interesse for sundere hud eller sundere tarmflora, så er der ingen grund til at læse videre. Til jer som har interessen; som lider af eksem, eller af en kronisk tarmbetændelse som Colitis Ulcerosa eller Chrohn’s, så vil jeg for alt i verden læse videre.

Det danske firma Duolac laver mange forskellige kosttilskud baseret på mælkesyrebakterier som har vist sig at være fremragende for kroppen. Jeg har testet produktet Duolac Derma Plus som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Jeg lider som sagt af atopisk eksem, som mange kender som børneeksem. Kosttilskudet består af en pakke med pulver som jeg tager hver morgen og har gjort det i godt 8 uger. Jeg har altid haft mega behov for meget fed creme for at holde min hud fri for at blive tør, især efter bad. Siden jeg er startet med at tage Derma Plus har jeg set kæmpe forandring i min hud og dens tørhed. Førhen kunne jeg ikke hoppe ud af badet uden at bruge enormt meget lotion, nu bruger jeg det faktisk kun hver 2-3 dag hvilket er kæmpe fremskridt. Ydermere ser min hud sund og frisk ud i længere tid.

Da jeg startede med at teste produkte, læste jeg om det høje antal mælkesyrebakterier som Duolac produkterne indeholder, og  jeg vidste med det samme at dette produkt ville være perfekt for mig udover bare for mit eksem. Meget lang historie kort: Jeg fik for 12 år siden konstateret den kroniske tarm sygdom Colitis Ulcerosa. Jeg var igennem et frygteligt forløb og i 2007/2008 fik jeg lagt midlertidig stomi og gennemgik 5 operationer. Jeg fik fjernet hele min tyktarm og fik lavet en ‘falsk’ tyktarm, også kaldet j-pouch. I juni 2008 slap jeg af med stomien og den kroniske tarmbetændelse (det virker godt på min psyke at sige jeg er fri for den, for den kan kun opstå i tyktarmen – så jeg er ligesom fri for den:)  ). Maven bliver dog aldrig helt som normale maver og i den j-pouch kan der opstå betændelsestilstande som kan bløde. Jeg har lidt af dette siden 2008 – det bløder når jeg er bare det mindste stresset – ja faktisk siger lægerne herovre det ligner mavesår. Vigtigst er dog at det ikke gør ondt, jeg har absolut ingen smerter.

Nå, sidst jeg var til tjek på hospitalet anbefalede min læge at starte høje doser at probiotika, som faktisk er mælkesyrebakterier – vidste I det? Jeg gjorde ikke indtil jeg begyndte at læse om Duolac produkterne. Det probiotika jeg fik anbefalet ville koste mig godt 700kr om måneden, men det synes jeg altså ikke jeg gad betale for – jeg har levet i 8 år med blødninger, kunne ligeså godt fortsætte.

Som I kan høre fik jeg øjnene op for Duolac mig på det helt perfekte tidspunkt, og ved I hvad – min mave har det fantastisk! Jeg har aldrig i de sidste 8 år oplevet så lange perioder uden blødninger fra min mave som jeg har nu! Jeg må virkelig indrømme at dette er et vidundermiddel for mig og har virkelig brug for at dele det med jer derude – for jeg ved hvor mange lider af de her frygtelige sygdomme som gør livet svært til tider.

Kæmpe bonus er at prisen virkelig er overkommelig og kan købes på apoteker landet over. Største minus for mig er at jeg ikke kan købe det i England, øv øv! Men jeg har oplevet kæmpe effekt både på hud og mave og det er FANTASTISK!

Find alle produkter her.

P.S Send mig endelig mail hvis I sidder derude og føler alting er lidt sort pga. Colitis. Jeg var selv I den situation at jeg ikke havde nogle at sparre med, og jeg ved hvor meget det betyder. Jeg er altid klar på at give gode og fortrolige råd: stylebyjosephine@gmail.com

2 kommentarer

 • Helena

  Kære søde Jose….Hvor er det dejligt, at læse, at du har fået det bedre på flere fronter med produktet….du er så mega sej og jeg glæder mig virkelig over, at du deler din historie og gode fortælling. Jeg kender to, der måske også vil få glæde af produktet pga atomisk eksem…Tak for dig og hav det fortsat godt.
  Knus fra moster Lene👏👏👏👍❤️❤️❤️😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg bliver noedt til at dele med saa mange som muligt naar jeg finder noget som virker 🙂 Saa del gerne med alle, haaber det ogsaa virker rigtig godt paa dem :)<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On a hot summers day