Comfy Wear and those sunnies

California Outfit

//INSPIRATION// Har I haft en god mandag? Til trods for en virkelig dårlig nattesøvn igår, så har min mandag faktisk været helt ok. Jeg brugte min times frokost pause ude i solen og fik slappet helt og aldeles af. Jeg tror også at det har hjulpet på humøret at denne uge er den sidste hele uge på job inden ferien – det glæder jeg mig enormt til! Har bestilt denne tunika hjem, så krydser virkelig fingre for den når at ankomme inden ferien, tænker nemlig den bliver så fin ud på aftenen hvor der bliver lidt køligere eller hvis huden skal beskyttes for solstrålerne 🙂

TRANSLATION: Hope you’ve had a wonderful Monday? Despite a very bad nights sleep, my Monday was pretty good! Spent my lunch break sunbathing on the lawn in front of the office – total relaxation. Think my Monday’s been extra good because I know this is the last full work week before the holiday. An speaking of holiday, really crossing my fingers this blouse will arrive before we leave, as it’ll be perfect in the dessert as shade from the sun.

CALIFORNIA OUTFIT

// Tunika – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy Wear and those sunnies