Hi from California

Breakfast run in Palm Springs

//FASHION// I morges kl 7.30 og temperaturen allerede havde sneget sig op over de 35 grader, lånte vi et par cruisers fra hotellet og cyklede til Starbucks efter morgenmad. Var hoppet i min fantastiske kjole fra Staying Summer som er yderst fantastiske i de her høje temperature! Ligger ved poolen og solen er lige gået ned bag bjerget, her er så smukt! Husk at følg med på Instagram @stylebyjosephine.

TRANSLATION: this morning at 7.30 am and at a time when the temperature had already hit the 35 degrees, we borrowed a couples of cruisers from our hotel and biked to Starbucks for some breakfast. Wore my new dress from Staying Summer which was absolutely fit for purpose in this heat! Think it’s so beautiful! The sun has just set behind the mountain and I’m getting ready for a dinner out tonight.

 

image

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hi from California