Breakfast run in Palm Springs

California Girl

//FASHION// Det er endnu ikke blevet til meget shopping for mit vedkomne, for her er hundedyrt! Og alle de ting jeg havde på min ønskeliste ville jeg skulle betale overpris for herovre, og det gider jeg altså ikke. Så eneste nyt pt er dette outfit, totalt California Girl i Levi’s t-shirt og denim skirt. Har også købt et par Vans idag, så mon ikke det fuldender lokket? Som jeg i øvrigt er ret vild med 🙂

TRANSLATION: Haven’t done much shopping yet as it all seems extremely expensive – the bad exchange rate doesn’t help either. So instead of shopping all of my expensive items on my wish lists, I’ve gone for more American items like this plane Levi’s t-shirt and denim skirt. Bought a pair of Vans today to complete the look 🙂

 

image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast run in Palm Springs