Jordbærkage opskrift

California Dreaming

//INSPIRATION// God aften derude. Ville lige tjekke ind og vise min nye t-shirt fra Asos som bliver helt perfekt til sommerferien! Designet er virkelig cool og den er let og luftig, kan klart anbefales. Den her uge er gået virkelig hurtig for mit vedkomne, hvilket slet ikke gør mig noget. Jeg fik i øvrigt bestil tid til frisøren til farvning og klipning, så det ser jeg i den grad frem til, og glæder mig selvfølgelig til at vise jer resultatet. Ha’ en dejlig aften, jeg vil snuppet et stykke kage og se om der er noget tv som er værd at se 🙂

2016-07-27 20.30.26

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærkage opskrift