Tapas på havnen

California Dreaming – Just Bought

//INSPIRATION// Nu er der ‘kun’ 5 uger til vores sommerferie, og det er virkelig begyndt at blive svært at koncentrere sig på arbejde, for jeg glæder mig som et lille barn. Og ja, 5 uger er enormt langt tid, men kan altså ikke gøre for det. Har I det også nogle gange sådan? Har lige klikket alle disse ting hjem i håb om at der bliver dejlig varmt når vi skal cruise gennem California.

TRANSLATION: In 5 weeks today we’re off to California and I cannot wait at all! I get like a little kid; totally excited and not able to concentrate by the thought of going away – just wish it was sooner, haha! Just ordered all of these items for the trip, wishing for nice weather whilst cruising through California..

california dreaming

// T-shirt – Here / Top – Here / Sunnies – Here / Top – Here / Shorts – Here / Swimsuit – Here //

2 kommentarer

 • Rikke

  Ha ha, var shopping ellers ikke forbudt indtil I landede stateside?
  Men jeg kender godt det med at dulme ferielængslen med lidt indkøb, indtil rejsedagen kommer.
  Du må gerne lave et lille review af badedragten, når den kommer, hvis du altså har tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jo det var det, men havde et gavekort til Choies, så det er ok 🙂 Og mht til badedagt, så var det en af de få ting jeg godt måtte købe, for det var jo et must til ferien 😉 T-shirten er snyd, admitted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas på havnen