Summer Cravings

Getting Ready for Holiday

//TRAVELLING// På torsdag går turen hjem til Danmark på mini ferie og jeg er ved at hive kufferten frem så jeg kan få pakket – elsker virkelig at pakke til ferier. Hele spændingen fra man finder kufferten frem, pakker det hele ned og kører mod lufthavnen er næsten lige så godt som selve ferien – har I det også sådan? Om 9 uger kan jeg starte med at pakke til årets store sommerferie, 17 dage i California. Ville lige dele nogle af mine rejse must-haves med jer. Først vil jeg tippe om den fineste Packing List jeg har fundet hos Tiger. Den er helt genial og har virkelig mange gode ting man let glemmer – synes det er så hyggeligt sådan at gå og gøre sig klar med små lister 🙂 Solcremen fra Clinique skal nok ikke med mig til Dk, men uden tvivl med til Californien, det samme med solbrillerne fra DKNY. Har ligeså lige modtaget mine badesandaler fra Gucci (de var 3 måneder undervejs!) og de skal helt sikkert med på begge ferier. Kan lige forestille mig hvor perfekte de er ved poolen på dette hotel som vi bookede idag (fik jeg sagt jeg glæder mig?). Sidst, men ikke mindst må jeg virkelig slå et slag for OGX produkterne. Det er virkelig sjældent at jeg selv går ud og køber hårprodukter, men havde læst godt om Surf Past’en i det seneste In magasin min mor havde med fra Danmark, og jeg manglede virkelig en Salt Water Spray. Begge produkter er FANTASTISKE til mit hår og det føles helt magisk at bruge, samt holder i enormt mange dage – I MÅ prøve produkterne. Bonus: de er langt billigere end Moroccan Oil (og langt bedre hvis I spørger mig). God søndag!!

TRANSLATION: I need to start packing for our mini break to Denmark on Thursday. I love packing for going travelling, it’s so exciting and gets you in such a good mood. In 9 weeks I can finally start packing for California and below are some of the things I would definitely bring along.  

DSC_0262 DSC_0263

// Sandals – Gucci / Suncream – Clinique / Packing List – Tiger / Sunnies – DKNY / Salt Water Spray – OGX / Surf Paste – OGX //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Cravings