I completely forgot to tell you...

Camou & New Sunglasses

//FASHION// Jeg havde bare den bedste weekend med besøg hjemmefra. Vejret var også fantastisk det meste af tiden, så fik lidt farve tilbage i kinderne. Mandag var der helligdag herovre, så gik byen tyndt og kiggede butikker med J, min mor og min lillesøster. Var i en masse favoritter, deriblandt mine helt nye DKNY solbriller fra sunglassesshop. Har aldrig før haft DKNY solbriller, normalt sværger jeg til RayBan – men må sige at jeg tror disse kunne gå hen at bliver en klassisker 🙂 Glædelig 1. juni allesammen – nu er det snart min fødselsdag, jeg elsker juni!

TRANSLATION: I’m pretty certain I’ve already mentioned it, but I had the best weekend! Spent bank holiday Monday wandering around Bristol with J, my mum and my sister – it was lovely! I wore my new DKNY sunglasses from sunglassesshop. They’re my first pair from DKNY and am pleasantly surprised. Happy 1st June everyone, god I love June!

DSC_0129 DSC_0137 DSC_0127

// Jacket – Marks & Spencer (similar here) / Jeans – Ted Baker / Tee – Ganni / Bag – Gucci Dionysus / Ballerinas – Chanel / Sunnies – DKNY //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I completely forgot to tell you...