Camou & New Sunglasses

California Roadtrip

dsc_5406

//TRAVELLING// Nu skriver kalenderen endelig juni og synes virkelig det burde være sommer. Det lader til I har det dejligt varmt derhjemme? Men skal altså hilse at sige det ikke er helt så lækkert her i UK. Havde foreksempel strømpebukser på idag på arbejde. Årets sommerferie går til California, og kan slet ikke vente. Well, det er først d. 26 august vi rejser afsted, så stadigvæk hele 13 uger endnu. Men tænkte jeg lige ville dele lidt af vores planer med jer, så må I jo skrive hvis I har nogle tips 🙂

Vi flyver fra London til L.A og har to nætter der. Har booket hotel i West Hollywood lige ved Melrose Avenue og The Grove. Planerne er at long boarde langs vandet og tage det helt roligt. Kender I nogle gode shoppesteder omkring West Hollywood? Derefter går turen til Palm Springs hvor vi er træ nætter på The Saguaro hotel (glæder mig vildt!). Har fået fortalt der er lækre outlets i Palm Springs, så det skal vi besøge samt et par ture til national parker som Joshua Tree. Turen går derefter til Santa Barbara hvor vi er et par nætter. Vi har endnu ikke bestilt hotel der, men elsker byen og glæder os til at nyde total afslapning. Billedet nedenfor er rent faktisk taget for tre år siden på stranden ved Santa Barbera.

dsc_4954

Fra Santa Barbera kører vi direkte op til San Francisco’s Bay Area hvor J’s bror bor med hans søde familie. Her har vi så nogle dage hvor vi har masser af tid til oplevelser omkring San Francisco – tænker vi også skal på et par vingårde. I midten af ugen har vi to nætter i selve San Francisco på The Donatello (kan varmt anbefales!) hvor vi udforsker byen (total yndlings by) hvorefter vi igen besøger familien inden vi flyver hjemad…

dsc_5191

// Venice Beach //

Gode tips modtages med kyshånd, er så frisk på at opleve noget nyt og spændende 🙂

2 kommentarer

 • Rikke

  Udover The Grove, så er der Beverly Center, som ligger på samme vej som the Grove, ca. midtvejs mellem The Grove og så Rodeo Drive, som man heller ikke må glemme 😉

  Ude ved vandet i Santa Monica, har de 3rd street Promenade, og tilhørende center, hvor jeg også har gjort gode køb. Husk at få besøgt et par TJ Maxx og Ross butikker mens I er derovre, man ved aldrig hvad de har, men har fundet mange fine designer ting med 60-80% rabet, win win.

  Der ligger også et kæmpe outlet på vejen til Santa Barbara, i Camarillo. Følger man motorvejen meller LA og Santa Barbara kører man lige forbi, I kan ikke undgå at se skiltene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Fedt Rikke, tusind tak for tips 🙂 Isaer i L.A. foelte jeg mig lidt lost sidst vi var der mht. shopping. Men ogsaa derfor vi har valgt at bo i West Hollywood denne gang, for har hoert det er der at er 🙂 Vi har TK Max her i England som er tilsvarende TJ Maxx.. I UK er det virkelig daarlige ting, men har hoert at man kan goere gode kup i US, saa det skal helt sikkert tjekkes ud 🙂 Har vaeret i outlettet mellem L.A og Santa Barbera, og koebte de fineste Nike sko faktisk, tror helt sikkert vi maa stoppe der igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camou & New Sunglasses