Camouflage Coat & Gucci Dionysus

Tjen nemme penge online, uden at være blogger

gucci_dionysus— Annonce —

Drømmer I også af og til om at tjene lidt ekstra lommepenge til at spare op til drømmetasken eller drømmeferien? Eller bare om at forsøde studielivet lidt med ekstra café og biografture? Eller om nyt porcelæn eller ekstra penge til fødselsdagsgaver til familie og venner? Listen er uendelig, og jeg skal ærligt sige at det er fantastisk at kunne tjene lidt ekstra udover den fuldtids løn som ruller ind på kontoen hver måned. Nu kan I, kære læsere, også være med, helt uden at være blogger eller instagrammer.. Alt I skal gøre er at tilmelde jer hos Eovendo her – når I tilmelder jer her, så har I også chancen for at vinde luksuriøst spaophold.

Hvad er Eovendo?

Eovendo er en gratis tilbudsportal, hvor man får penge for at være aktiv. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene derpå. Man kan tjene penge på at udnytte gode tilbud, deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer, se reklamefilm og meget mere. Man får penge for alt, hvad man gør! En bekendt som er tilmeldt siger at man med lidt god indsats sagtens kan tjene 2500kr om måneden – det lyder da nemt ikke?

Hvem kan være med?

Alle bosat i Danmark kan være med. Eovendo værdsætter dig som forbruger og det er det du bliver betalt for. Har du tænkt over hvor meget reklame du bliver gjort opmærksom på i løbet af en dag? uden at få en krone for det? Hos Eovendo sætter annoncørerne pris på dette og belønner dig for det.

Hvor og hvornår kan jeg tjene penge?

Du kan logge på Eovendo 24 timer i døgnet fra mobilen, på computeren og via tablet. Du kan gøre det for at slå tiden ihjel; for eksempel i toget, i frokostpausen, i reklamepauserne, når du ikke kan sove, på toilettet? Kun fantasien og din tid sætter grænser.

Hvordan kommer jeg igang?

Det er virkelig let, tilmeld dig lige her og du er allerede kørende – samtidig tilmelder du dig automatisk i konkurrencen om at vinde et lækkert spaophold. Du kan holde øje med din indtjening og styre det hele direkte fra Eovendo’s hjemmeside. Så hvad venter I på? Jeg skal så meget igang så jeg kan spare op til min næste taske. Hvad skal I spare op til? 🙂

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camouflage Coat & Gucci Dionysus